Wanneer ga je naar een Personal Coach?

Zoek je een objectieve maar betrokken buitenstaander om mee te sparren? Dan kan een coach wellicht een goede stap zijn om jouw doelen te realiseren. Je persoonlijke coach van ProAmbu biedt begeleiding, ondersteuning en creativiteit, waardoor jij nieuwe inzichten krijgt bij je hulpvraag. Je wordt gestimuleerd om je grenzen te verleggen, ambitieuze haalbare doelstellingen te formuleren en resultaat te boeken. Bijvoorbeeld door beter je grenzen aan te geven of hoe je de juiste balans weet te vinden tussen spanning en ontspanning. Wil jij met meer zelfvertrouwen en plezier in je werk en leven staan? Meld je dan nu aan voor vrijblijvend gesprek.

Thema’s waarmee je bij een personal coach van ProAmbu terecht kunt zijn onder andere;

Ik wil leren om feedback beter te ontvangen en te kunnen geven;
Je wilt graag sterker uit je verbroken relatie komen;
Assertiviteit, meer voor jezelf durven op te komen;
Ik wil beter met mijn geld om kunnen gaan;
Je wilt graag je eigen beslissingen maken en grenzen aangeven.
Bij een coach kun je terecht voor allerlei hulpvragen op verschillende leefgebieden. Of je met een persoonlijk coach een goede ‘klik’ hebt en of het iemand is met de juiste vaardigheden, daar kom je natuurlijk pas echt achter als je met hem of haar kennis hebt gemaakt en aan het werk bent geweest. Daarom starten wij altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunt u eerst rustig kennismaken met de coach en ervaren of het voor u de juiste man of vrouw is. Sommige situaties zijn zo complex dat er een andere manier van dienstverlening ingezet moet worden.

Een coach is geen hulpverlener, maar helpt jou om jezelf verder te helpen. Dit doet een coach om jou tools aan te bieden en nieuwe inzichten te geven waar je weer op verder kunt bouwen. Mensen kunnen vaak veel meer dan dat ze zelf denken een coach haalt jou eigen kwaliteiten naar boven zodat je in staat bent om zelf oplossingen te bedenken.

Wat kun je verwachten?

Hoe een individueel coachtraject eruit ziet, bepaal je samen met je coach. Daarom nodigen we je van harte uit om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jouw coach aan te gaan. Voor het eerste kennismakingsgesprek berekenen wij geen kosten. Het is in dit gesprek vooral belangrijk dat wederzijdse verwachtingen worden besproken om telleurstelling in de toekomst te voorkomen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Neem contact met ons op