Diensten van ProAmbu

Coaching

Zoek je een objectieve maar betrokken buitenstaander om mee te sparren? Dan kan een coach wellicht een goede stap zijn om jouw doelen te realiseren. Je persoonlijke coach van ProAmbu biedt begeleiding, ondersteuning en creativiteit, waardoor jij nieuwe inzichten krijgt bij je hulpvraag.

Meer informatie

Sociaal contact

ProAmbu vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Meedoen betekent participeren in de samenleving. Voelt u zich eenzaam en komt u weinig in contact met andere mensen vanwege bepaalde angsten of bijvoorbeeld dat u de Nederlandse taal niet spreekt?

Meer informatie

Wonen en huishouden

Heeft u moeite met het ordenen van uw thuisadministratie en bent u het overzicht kwijt welke in-en uitgaven er zijn? ProAmbu biedt ondersteuning in het maken van budgetplannen zodat u zelf weer het overzicht en regie krijgt op het gebied van uw eigen financi√ęn. Er wordt samen gekeken naar wat de beste oplossingen zijn die ook bij u passen.

Meer informatie

Ook gespecialiseerd in migranten en vluchtelingen

ProAmbu heeft jarenlange ervaring met mensen van diverse culturele achtergronden. Daarom kunnen ook mensen met een migratie-achtergrond eenberoep op ons doen als het even niet zo lekker loopt in het leven.

Meer informatie